Ascutitoare dubla pentru creioane de machiaj Benecos

10,50 lei

Ascutitoare dubla pentru creioane de machiaj de la Benecos ascute perfect creioane de buze sau ochi si are doua dimensiuni.

Stoc epuizat

SKU: 90597 Categorie: Brand:

Descriere

Ascutitoare dubla pentru creioane de machiaj de la Benecos ascute perfect creioane de buze sau creioane de ochi si are doua dimensiuni.

Ascutitoare ideala pentru creioanele de machiaj. Aceasta ajuta la mentinerea creioanelor pentru o perioada lunga de timp. Produsul poate fi utilizat pentru a ascuti creioanele de ochi, de buze sau de contur. Aceasta a fost creata special pentru textura mai moale a “minelor” creioanelor de machiaj Benecos.

Datorita celor doua orificii cu diametre diferite pot fi ascutite si creioane cu un diametru mai mare. In cazul in care se acumuleaza reziduuri, acestea pot fi curatate cu ajutorul spatulei incluse.

Producator

Tara de Origine

Ambalaj

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ascutitoare dubla pentru creioane de machiaj Benecos”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.