Pachet Zero Waste pentru vase Officina Naturae

65,00 lei

Alege acest pachet Zero Waste pentru vase cu care salvezi planeta si in plus beneficiezi de 15% REDUCERE

💰 Ia-ma acasa si primesti 6 Puncte!
💰 Ia-ma acasa si primesti 6 Puncte!
Golește

Descriere

Pentru cei ce isi doresc un stil de viata Zero Waste chiar si in bucatarie acest pachet este solutia ideala

Alege acest pachet si profita de 15% REDUCERE la produsele incluse.

Pachetul Zero Waste pentru vase de la Officina Naturae contine:

Optand pentru un detergent solid de la Solara scapi de acele sticle de plastic din bucatarie si in plus economisesti bani.

Cum economisesti?

1 cub de detergent solid = 2 sticle de 1 litru detergent lichid

Este foarte concentrat, avand in vedere forma solida. Acest detergent de vase solid dureaza in jur de 3 luni, avand in jur de 200 de spalari.

In plus, are o capacitate ridicata de degresare, inclusiv in cazul vaselor foarte uleioase. Asigura luciul vaselor si elimina cu succes mirosurile neplacute.

Atentie! NU ESTE UN SAPUN SOLID! Cu toate ca are forma unui sapun, este de fapt un detergent de vase lichid sub forma solida.

Datorita ingredientelor naturale, precum derivatul din ulei de masline, este ideal si pentru pielea sensibila. Recomandat in cazul persoanelor cu maini iritate, crapate, uscate.

Peria de vase este 100% naturala si 100% biodegradabila. Are o putere mare de retentie a apei, pe care o elimina treptat, pe masura ce este folosita. Astfel te ajuta sa economisesti detergent. In plus, este prietenoasa cu mediul si ideala pentru un stil de viata zero waste, vegan. Este rezistenta in timp si eficienta cu murdaria.

Producator

Tara de Origine

Ambalaj

,

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Zero Waste pentru vase Officina Naturae”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.